Dia Hora
9/12/2019 Obertura inscripcions
17/01/2020 12.00h Publicació de les premisses
20/01/2020 12:00h Data màxima d’entrega de la peça audiovisual
10/02/2020 GALA DE LENDEMÀ16

QUÈ ÉS?

LENDEMÀ és un concurs exprés de curtmetratges on els participants han de produir una peça audiovisual en un màxim de 72h. Els curtmetratges presentats han d'integrar dins la història dues premisses ideades i publicades per l'organització el dia d'inici del concurs. Aquests curtmetratges seran valorats per un jurat - format per professionals del sector audiovisual - que decidirà els guayandors dels difernts premis.


QUI SOM?

L'esdeveniment neix de la iniciativa dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de Realització de Projectes Audiovisuals i d'Espectacles de l'Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV). LENDEMÀ celebra aquest any la seva 16a edició, 16 anys d'existència, on ha anat guanyant terreny i repercussió dins del món audiovisual a la ciutat comtal.


QUIN ÉS EL NOSTRE OBJECTIU?

LENDEMÀ té com a principal objectiu incentivar la creació de productes audiovisuals, així com oferir una oportunitat, tant a professionals com amateurs, d'elaborar una obra pròpia, a més de fomentar la creativitat artística i tècnica dels participants, que han d'adaptar-se als límits temporals i a les premisses del concurs.